„Сине, сине, ти си ангел мой“ изпя щастливият татко, а клипчето обиколи социалните мрежи. Малко по-късно Теодор качи снимка на Гани с малкия Кай и разчувства последователите си.

„Любов моя, благодаря ти, че ме направи най- щастливия баща на света. Обичам ви!“ Обяснението към Джулка предизвика стотици коментари и харесвания.

Три дни след раждането Гани даде и първото си интервю. Джулката се възстановява добре, всичко е нормално. Бебето същото е добре. Това каза в тв ефира лекарката на плеймейтката. Самата Джулиана сподели, че е качила по-малко от 8 кг. И то не защото е спазвала диети, а защото се е хранила здравословно. Често и по малко. За да може бебчето да си вземе всичко, което му е необходимо. И тъй като много искала първата им среща с бебо да е "запомняща се", Джулиана се е погрижила за външния си вид - сама се е гримирала и е направила прическа.

"Малкото бебе с приказното име", така наричали Кай в болницата. Той спял през цялото време и дори не му се чува гласчето, разказа щастливата мама. Детската стая вече е готова, съвсем скоро ще я видите във видео, каза още Гани в "На кафе".