Лудият репортер бе решил да покаже нощния живот с магазините и заведенията на остров Пукет, но феновете му се вълнуваха единствено дали Алекс е до него при разходката и защо двамата упорито крият, че са на съвместна почивка със сина си. За да парира въпросите Петканов пробва да показва секси мацки. След като още при пристигането си бившите съпрузи се издадоха, че са заедно, сега много внимават да не се покажат на съвместни снимки, въпреки че всички са наясно, че отпуската им е обща.

Още повече, че се появи съмнение, че спят в една стая. Поводът бе снимка, на която се вижда голяма спалня, а до нея – разтегателен диван, застлан със завивки като за дете. Така че нищо чудно семейната ваканция да е помирителна за бившите съпрузи, а не просто компромис заради сина им. Все пак мнозина допуснаха, че Александра и Даниел Петканови са се решили на съвместното пътуване тъкмо за да зарадват сина си, който със сигурност обича да ги вижда заедно и тримата да прекарват пълноценно време.

Не са малко и тези, които допускат, че бившите съпрузи са си дали нов шанс и ваканцията в Тайланд е символ тъкмо на това. Каква е истината, тепърва ще се разбере. Алекс и Дани винаги откровено са коментирали случващото се помежду им, дори твърде лични въпроси. Така направиха и при раздялата си. Заедно и всеки по отделно в продължение на седмици, те обясняваха защо са се решили на развод, как се е стигнало до него, какви поуки ще си вземат, в какви отношения са вече и всички съпътстващи темата подробности. С днешна дата обаче раздялата изглежда повече като поредния им трик за привличане на вниманието.