Андре Токев и Петър Михалчев отиват в „Хелс Китчън“ при колегата си Виктор Ангелов. Това намекнаха самите шеф готвами с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи. Тя е придружена с иконки на камера и клапа, от което става ясно, че тримата са на снимки – най-вероятно за „Кухнята на ада“. Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015-а за първия сезон на „Мастършеф“, но се разпадна три години по-късно, когато шеф Ангелов се премести в Нова. bTV го замени първо със симпатичния италианец Лео Бианки, а после с шармантната Силвена Роу.

Но независимо че и двамата имат поддръжници, феновете на кулинарните формати така и не прежалиха тримата титани от първите сезони на „Мастършеф“. Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов, а Петър Михалчев в интервю за "Уикенд" сподели, че за него това е най-доброто жури в подобен формат. Както изглежда, тройката се събира, макар и в друго предаване. Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата „Изненада“. Феновете веднага разбраха, че се готви голям рейтингов удар.

Известно е, че шеф Ангелов остава в Нова за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие. Най-вероятно колегите му Токев и Михалчев ще бъдат негови гости в риалитито. Другият вариант е тримата да участват в друга програма или във филм, но това е по-слабо вероятно. Дни преди снимката майсторът на сушито се появи и в ресторанта на Ангелов, снимайки се с готвачите, които работят там. Така и не стана ясно какво прави в тази кухня. В същото време от бТВ отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф“, като обявиха и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След тръгването на Михалчев и изгонването на Токев, стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата.