В интервю за bTV певицата разкри, че двамата се срещнали покрай общ познат. Миро поканил фолкаджийката на вечеря, за която тя закъсняла с близо 40-50 минути и той решил, че тя просто няма да се появи. Отгоре на всичко, тя се загубила по пътя към ресторанта и се наложило да я издирват. След като все пак се срещнали, двамата се влюбили от пръв поглед и заживели заедно веднага, въпреки че Миро по онова време все още е женен, напомня Hotnews.bg.

"С Миро се оженихме за купона. И двама имаме деца, три общо. Сгодихме се и се оженихме за веселбата, за купона", каза Отварачката. Мария добави, че за нея е удоволствие за носи неговата фамилия и сподели, че го обича до болка. "Когато него го няма, все едно част от мен я няма!"

Съпруг №3 пък разкри, че тя е много ревнива и това е едно от малкото неща, които би променил в нея. Пред Алекс Сърчаджиева миньончето призна, че не фиксирана в идеята да му роди дете, защото двамата имат достатъчно наследници. Мария разказа, че представила Миро по телефона на своята единствена дъщеря Марая, но после влюбените пътували до Стара Загора, където по това време била щерка й и вече се запознали на живо.