Подстрекател отново е рапърът Тото, в чиито подкаст чалгарят развърза змийски език. Без да му мигне окото, позабравеният ретро певец заклейми колежката си като певица без нито един хит: „Глория е единствената колежка, която е направила 11 албума и нито един хит“, изцепи се изпълнителят на „Чисто зло“.

Припомнете си, че преди десетина години бяха много модерни т.нар. „ретро партита“, на които в клубовете канеха позабравени и поевтинели изпълнители, които за символичен хонорар и безплатно пиене да забавляват с овехтелите си хитове чалга феновете в слабите кръчмарски дни през седмицата. Това беше и моментът, в който ромът Сашо изпълзя от дупката си за да захлеби някой друг необлагаем с данъци лев. Той обаче бързо се изчерпал и кръчмарите поставили ултиматум или да разнообрази ретро купоните си като кани по-известни свои колеги или ще спрат да го хрантутят.

Тогава Роман започнал да изкарва една след друга седмица всички нафталинени певици, за които се сетил. След като и това не дало ефект за набиране на клиентела, Сашо осъзнал, че за да имат успех неговите ретро концерти, трябва да покани истинска звезда. Обадил се Сашо на Глория с надеждата, че вечната Амбър на родната поп-фолк сцена ще му удари рамо и ще придаде така необходимия блясък на залязлата му кариера. Уви, балканската мега звезда деликатно, доколкото е възможно, отхвърлила поканата с резонната причина, че все още й е рано да се причисли към „ретро легендите“. Очевидно отказът й много разгневил Сашо Роман и оттогава, той не пропуска възможност, при всяка, макар и рядка, своя поява да бълва змии и гущери по адрес на Глория, пише Лайфонлайн.бг.