От място в журито е лишен Юлиан Вергов, който преди седеше на масичката до Фънки и Казасян. „Изненадите в журито тази година са цели две – Веселин Маринов и Асен Блатечки“, сподели продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян в студиото на „Здравей, България“ тази сутрин. Двамата ще се присъединят към любимците Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки в журито на „Като две капки вода“ и ще имат трудната задача да оценяват изпълненията на участниците всяка неделя в продължение на 12 седмици.

„Миналата година имахме повече актьори сред участниците и забелязахме, че те се справят изключително добре. Тази година решихме да продължим тази традиция, затова ще ви издам и едно име. В шоуто ще влезе невероятният актьор Христо Гърбов!“, сподели Магърдич Халваджиян. Той разкри още, че дуетът, който ще се включи в шоуто тази година, ще се състезава като един участник. Бутонът на късмета пък ще му предлага само емблематични дуетни песни.

След успешния старт, който постави благотворителният мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“, тази неделя от 20:00 ч. по NOVA започва дългоочакваният традиционен сезон на уникалното шоу за звездни преобразявания. В края на седмицата обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро ще посрещнат на сцената новите участници, които ще се включат в надпреварата за най-добри имитации.