Певицата сама се хвали с много си следовници в Instagram, но реши да развива и Tik-Tok-a си, като пусна разговор с фенове в канала си. За да предизвика коментари, бившата на Кобрата показа среден пръст и обясни, че паднала и счупила нокът. Посиненият пръст бе размахван от блондито на няколко пъти. С публикация в Instagram обаче тя допусна гаф, използвайки популярен израз от английски език.

"Before you were born until after you’re gonne" е написала певицата и макар да излиза, че е коригирала изречението, то отново е с грешка (правилното изписване е "gone", като и запетая е пропуснала, но да не задълбочаваме в граматиката и правописа. "Това са ти го казали грешно да го напишеш и не значи нищо …научи го малко тази език", гласи коментар на недоумяващ последовател.

Разбира се, не можем да подминем и просто така снимката, която Андреа е публикувала преди часове. На нея ясно се вижда, че фолкдивата не просто е отслабнала, а наистина се е стопила. Но въпреки това, някои отново я обвиняват в допълнителна обработка на кадъра, като поясняват, че не се е справила добре с вталяването на едната ръка. На снимката Андреа предизвикателно позира в латексово клинче, като Жената-котка. Визията ѝ става още по-провокативна с червените островърхи обувки на тънко и доста високо токче.