Както Hotnews.bg вече писа, за първи път звездата от "Татковци" се свлече и припадна като ученичка в епизода на 26 февруари. "Моят спомен е, че си бях легнал там, където спя, и сънувам. В един момент се появяват Божана, Благо и още някой, които ми крещят в лицето…“, сподели Филип за припадъка си пред Ваня Джаферович. Причината е гладът, на който са подложени всички играчи този сезон. На място пристигна лекарски екип, който му осигури глюкоза.

Вчера обаче актьорът липсваше от племенния съвет. А водещият Ваня Джаферович обясни, че припадъците му вече са четири. Зрителите са притеснени за състоянието на любимеца си. "Филип е един от най-добре представящите се участници, според мен е грешка обаче да се влиза в екстремни условия с гладуване в такава форма, трябвало е да натрупа малко кг преди заминаването . Иначе адмирации за представянето му в игрите и поведението му в племето", пише зрител. "Дано продължи Филип на макс! Един от силните участници и като физически качества, и като поведение!", стиска палци друг.

"Филип е в болница. За няколко дни той припадна 4 пъти. Това наложи да бъде закаран в лечебно заведение, където да е под лекарско наблюдение. Знам, че той е добре и скоро ще се завърне в предаването", каза Джаферович.