В момента визията ѝ е изцяло подновена и освежена - косите са подкъсени, леко накъдрени и решени в кафявата, шоколадова, гама. Това може би я прави малко делова, но е някак си по-стилна, отколкото когато беше блондинка. Тялото ѝ също е променено, при това към по-добро. Отслабването на изпълнителката се вижда вече от всички и не е от фотошоп. Това е похвално, защото диетите винаги са нещо много трудно за спазване, защото за тях трябва упоритост и постоянство.

Не се знае дали в живота на Деси има нова любов и на какво се дължи това разхубавяване, засега това остава загадка. Но последователите ѝ са категорични, че тя заслужава свестен и сериозен мъж, който да я прави щастлива, а не и дечко както предишните, пише woman.bg.

Коментарите също са красноречиви: "Ееее крайно време беше да си брюнетка! Много ти ходи този цвят на косите, Деско! Някак си те прави по-свежа и лицето ти изпъква, а бе хубавица!" "С този цвят си супер!!! Даже за мен лично изглеждаш по млада и свежа!!!" Въпреки това има и почитатели, които предпочитат да си е руса: "Хубаво е жената да сменя прическата от време на време, това сякаш ми дава някаква нова сила, но се обзалагам, че отново ще се върнеш в клуба на блон динките" "Определено русото повече ти отива имаш нужда от промяна, но със сигурност пак ще си върнеш русият цвят" =