Певицата призна, че е останала с позитивни чувства към бившия си. Дори поддържали връзка, тя искала да бъдат приятели, да си помагат, да се подкрепят. "Това че аз може да поддържам отношения с него, да бъдем приятели, да се подкрепяме и т.н. – това е супер, това е страхотно! Но имам и агресивна нападка от неговата приятелка, както той я нарича “майката на моите деца”. Тя казва още, че Кубрат Пулев вече е баща на две деца, смята, че и тя трябва да продължи напред и да гледа собственото си развитие.

"15 години той е бил там – бил е слушател, зрител. Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е заедно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?!” – не крие певицата. "Ние имаме страхотни приятелски отношения и му пожелавам да бъде щастлив", споделя още Андреа.

Освен това певицата сподели, че актьорското майсторство много и харесва и мечтата да режисира филми един ден. "Предлагали са ми роли, но непосредствени роли не ми се играят, второстепенни роли не ми се играят", казва Андреа, цитирана от "Телеграф".