Мирослав Соколов остава под домашен арест, който той ще обжалва следващата седмица пред Софийския градски съд. Мирослав остави бившата си жена преди две години, в началото на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца. "Мирослав е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат." Това сподели красивата Вая.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца са обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата - Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения, твърди "България днес". Според Вая връзката между Мария и Мирослав не била любов, а по-скоро увлечение, което нямало как да се обясни с думи.

"Живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави", категорична е Вая. На нея нито веднъж не й е минавала мисълта за отмъщение. "В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича", сподели преди време Вая.

Нещата май отиват точно в тази посока, след като любовта между фолкпевицата и Мирослав завърши в съда след обвинения в побой. Мария подава сигнал срещу половинката си в Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигат на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мара в столичния кв. "Лозенец", който е близо до управлението.

Според близки до Мария побоят е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите и посегнал на изпълнителката. Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско. Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, тя разказала, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал. Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Мария иска обезщетение за причинени неимуществени вреди. Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации.