След страхотните превъплъщения на всички участници и изключително близките резултати на всички претенденти, станаха ясни четиримата финалисти в сезон „Неделя“. За титлата най-добър имитатор следващата неделя по NOVA ще се борят Владо Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова. Извън челната четворка останаха Димо и Ралица и това подразни феновете на предаването:

"Димо и Ралица заслужаваха да бъдат на мястото на Дара. Представянето им беше много силно", пише зрител във Фейсбук страницата на предаването. "Димо и Ралица, спечелихте много фенове! Това е по-важното!", утешава ги друг. "Менторите винаги “дирижираха” класирането..И, сега,за да не изместят Дара, не дадоха своите точки на Христо Петков или дуета/заслужаваха го/.Измиха си ръцете с Яна. Смешници!". "Жалко! Христо Петков и Ралица и Димо заслужават да са на финал! А не разни хора с връзки", са само малка част от другите коментари.

В последното предаване преди големия финал на единадесетия сезон на „Като две капки вода“ до победата за трети път се докосна Владо Михайлов. Актьорът и музикант плени сърцата на всички с двойния образ на Ед Шийрън и Андреа Бочели. „Най-големият ти дар, освен че пееш и играеш феноменално, е, че въздействаш изключително много. Това е дар от Господ“, каза Хилда Казасян след изпълнението на хита „Perfect“, а всички в студиото аплодираха на крака Владо.