Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това - докато пазят баланс върху подвижна платформа и без да се отделят един от друг за секунда, държейки 15-килограмова чанта. Четвъртото място в надпреварата заеха Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които изпитанието се оказа непосилно. Подгласници на победителите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Тях зрителите искаха да видят като победители:

"Димана и Христо имат истинската награда в живота - любовта им, за която и дори 100 пъти по 100хил. лв са малко. Те са единствените, които доказаха във ВСЯКО едно отношение, във всяка една игра, че са един за друг. А другите двама, които единственото, което показаха в играта е това, че Не са един за друг и не се обичат, а са там само заради парите, спечелиха само тях", коментири зрителка след финала във Фейсбук страницата на предаването. "Абсолютно нагласена победа . Ако не бяха измислили това с целувката Димана и Христо нямаше да паднат. За мен те са победители. Виктория и Явор не го заслужават".

„Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни – нашата дъщеря Карина. Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време“, коментираха големите победители Виктория и Явор.

За четвърта поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов. В продължение на 3 месеца 12 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са един за друг.