Връзката на героите им в тв продукцията – мафиотът Денис Топал и инспекторката Елена Давидова, не приключи щастливо. Феновете им обаче ще стискат палци нещата да се развият по-добре в новата лента, в която актьорът влиза в ролята на скулптор, а актрисата – на банков мениджър. Снимките започват в края на месеца, научи ексклузивно „Уикенд”. Тази година вероятно ще се окаже една от най-натоварените и най-успешните за Владимир Михайлов, който в момента е на върха в родния шоубизнес.

За Михайлов обаче няма почивка – той вече влиза в нов проект пред камерите. Заглавието на филма е „Защото обичам лошото време”. Това е дебют на режисьорката Яна Лекарска, която е завършила кинорежисура в Южна Корея. Тя работи по проекта цели 5 години, а актьорите за главните роли кани, без да прави кастинг.

. „Просто усетих, че Неда и Владо са точните хора за моя филм. После разбрах, че Владо говори френски и рисува добре, а моят главен герой е скулптор, живял 20 години във Франция! Съвпадение!”, разказа Лекарска пред „Уикенд”. Двамата актьори вече са правили репетиции на маса и на терен.

Снимките на лентата ще бъдат в София и на Южното ни Черноморие. Началото ще бъде дадено в края на май. В историята ще се преплитат романтика и драма, но ще има и комедийни моменти, обещава режисьорката, която е писала и сценария. Героите на Неда и Владо са се познавали като деца. Той обаче заминава да учи във Франция и остава да живее там. 20 години по-късно двамата се срещат случайно край вилите, в които са израснали