След внезапното завръщане на София (Владинелла Кацарска) в България и разкритието на амбициозните брокери Даниел (Иван Тодоров) и Никола (Никола Парашкевов), че е наследница на покойния собственик и основател на една от най-успешната агенция за недвижими имоти – „EST Properties“, тази седмица предстоят нови предизвикателства, изпитания и обрати за героите в хитовата поредица. Със специално участие ще видим популярния български актьор Август Попов, който всички помним от студентското предаване "Ку-ку" и модната дизайнерка Невена Николова.

В новите епизоди Даниел и Никола предстои да се сблъскат с поредното предизвикателство около новостроящата се сграда „Selena Tower“, след като стават жертва на изнудване от техен бивш бизнес партньор, който ги заплашва с медийна война. Двамата собственици не се огъват, но осъмват с протести пред строежа на най-амбициозния проект на фирмата досега. Поредният план на амбициозните брокери да саботират София пък ще прерасне в опит за сексуално посегателство, което силно ще я разстрои, а нейна опора ще се окаже не кой да е, а самата съпруга на Даниел – Полина (София Василева), която зрителите на bTV ще опознаят в съвсем нова светлина.

В опит да се отърси от преживяното, София решава да продължи напред с високо вдигната глава, а Камелия (Илияна Лазарова), нейната пряка шефка, ѝ поставя нова задача – да заснеме апартамент, който да пускат на пазара. Начинаещата брокерка веднага се заема, но се оказва, че работата с професионален фотоапарат не е толкова лесна и тя решава да потърси помощ от приятелката си Боби. Оказва се, че апартаментът е не на кой да е, а на самия Никола, който панически иска да се отърве от него, след като поредното му завоевание се е застояло там повече от една вечер. Докато София разкрива част от личния свят на своя таен съдружник, между Камелия и колегата ѝ Валери (Георги Грозев) се разразява взривоопасен скандал.