Една от най-актуалните поп изпълнителки в България ще се качи за първи път на сцената на събитието, което ще се проведе на 17-и юни. Тя ще представи някои от най-големите си хитове пред публиката на звездния концерт на София Прайд, който миналата година събра над 12 000 души пред паметника в Княжеската градина. DARA сподели за участието си в София Прайд:

Нямам търпение да се кача на сцената на най-цветното събитие у нас. Подкрепям и заставам зад каузите му в защита на човешките права.”

Досега на сцената са се качвали Галена, Деси Слава, Рут Колева, която ще пее и тази година заедно с Прея и Михаела Филева, съобщиха организаторите по-рано. София Прайд е най-голямото шествие в защита на човешките права в България. Тази година основната тема на 16-ото издание е семейството и неговата важност за ЛГБТИ+ българите. За първи път 11 български семейства ще застанат с лицата и имената си в подкрепа на кампанията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023”. Техните истории ще бъдат разказани в официалните профили на София Прайд в социалните мрежи, както и на билборди из цяла София.