Ерген №2 пренесе слушателите си във Виена с музиката, която бе подбрал за изпълнението си, а малкото известни, които не са на морето по това време на годината, се насладиха на майсторството му, видя Hotnews.bg. Сред най-красивите двойта на двора на клуба на пъпа на София бяха певицата Дара и нейния любом доктор, който не спря да целува ръцете й.

Ервин Иванов е не само лекар и доктор по фармакология. Двамата са заедно вече близо две години и певицата изглежда истински щастлива. От месеци те делят и общ дом, а кариерата на изпълнителката върви все нагоре. Преди дни тя бе в Пулия на сцената на едно от най-популярните музикални събития в Италия - Battiti Live. Организиран от медийния гигант Norba Group, концертът се случва всяка година в някои от най-големите градове на Южна Италия и бива излъчван по радио Telenorba, Radionorba TV, както и по националната телевизия – Italia 1. В него участие вземат най-актуалните и известни италиански артисти, а тази година, заради колаборацията си с италианските продуценти ROOM9 – “In My Head”, която вече се върти по 7 италиански радиа, както и в италианския клон на MTV, покана за поява на сцената на Batitti Live получи и нашето момиче, успявайки да впечатли 50-хилядна публика.

В рамките на един месец това е второто участие на българката на огромен италиански музикален форум. През юни тя представи песента си и на Tezenis Summer Festival, организиран от най-голямото частно радио в Италия – Radio 105. “In My Head” e плод на успешното сътрудничество между „Вирджиния Рекърдс“ и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова.