На пътешествието той е приятелката си, с която са заедно вече година. Гаджето му Силвия е доста по-млада от него и се разбира прекрасно с щерката на готвача, която е от предишна връзка. „Тя е добра и много се грижи за мен. Изключително отговорна е, обича да готви…Вече рядко се срещат такива млади дами“, хвали я новият член на журито в кулинарното шоу. Приятелката му е най-големият фен на качамака, с който готвачът впечатли самия Джони Деп.

Тя пък му приготвя здравословни ястия, тъй като Chef Кустев е известен с този си начин на живот и спортуването. Здравословното хранене му помага да има не само неизчерпаема енергия и тонус, но и елегантно тяло. Силвия пък със сигурност е магнит за мъжките погледи с изрязания бански, с който събира тен и своята забележителна Б-страна. Двамата вече се в България и готвачът отново заляга над рецептите.

За своите 26 години професионален опит Chef Кустев е консултирал и ръководил редица престижни ресторанти и вериги в България. Към момента той е кулинарен консултант и партньор във фирма, чиято дейност е насочена към търговия основно с млечни продукти.Chef Кустев има славата на кулинарен експериментатор, чиниите му се отличават с изтънчен вкус, а в тях присъстват най-различни продукти.