Красивата водеща на късната емисия на Би Ти Ви новините се омъжи в петък за бащата на сина си-бизнесмена Борис Мечкуев и взе неговата фамилия. Бившата миска сбъдна мечтата си за голямо тържество, на което почетен гост бе шефът й Антон Хекимян. Тя трябваше да мине под венчило още през лятото на 2020 година, ала пандемията отложи най-важното събитие в живота й.

През ноември 2020 година пресните младоженци станаха родители за първи път на син, който носи името на баща си. Вчера Поли най-сетне се врече на Борис Мечкуев с красива бяла рокля с воал, а купонът продължи до ранните часове. Бившата Гергушева се запознала с бъдещия си мъж Борис Мечкуев благодарение на предаването „Преди обед” с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев. Мечкуев, който е поредно поколение художник, бил поканен да разкаже за пътешествието си в Южна Америка в студиото, а докато паркирал автомобила си пред телевизията, видял за първи път Гергушева.

Тя била на работа и с интерес изслушала разказа му за екскурзията, а после поразпитала за него. Техни общи приятели ги запознали, а Мечкуев я поканил на първа среща преди да замине в командировка. Времето, в което били разделени, им показало, че не могат един без друг и двамата заживели заедно.