Двамата осиновиха изхвърлената Мила, която била тормозена и бита от първите си собственици, които след това просто я зарязват на пътя. Попова била трогната от съдбата на животинчето и решила да го прибере от благотворителната организация, която поела грижата за него. "Невероятното семейство на Мaриана Попова и Веселин Плачков днес осиновиха Мила. Те отговорно подписаха договор за осиновяване в клиниката и й бе поставен ЧИП на името на нейната бъдеща мама Мариана. Постъпката им към Мила е безценна,те днес промениха света на едно клетниче. Мила вече има огромно семейство и ние се прекланяме пред добрите им сърца Благодарим ви, Осиновители мили. Мила успя!" - пишат от организацията "Респект към животните".

"Следя историята на Мила от много време, милото клетниче, пребито, осакатено, но въпреки това, боец!!!! Мила е вече при нас и ще я обичаме безкрайно" - написа певицата и се похвали с новия им домашен любимец.

Артистичното семейство има един кокершпаньол, който е от години с тях и дори се премести в Плевен за близо година, когато Попова и Плачков решиха да живеят в града. Бруно е любимец на децата на фамилията, които сега ще си имат още един домашен любимец.