Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците й от „Канатица“. „Дадох всичко от себе си и в обора, и в битките. Във „Фермата“ исках да се изолирам от моята среда и успях. След това уникално изживяване ще се върна към живота навън преродена“, каза тя. Броени часове след напускането си от „Фермата“, Неделина гостува в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“.

„Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване – да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител“, сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Зрителите посрещнаха с одобрение решението да си тръгне точно силиконката. Те са категорични, че мястото й е не нито във "Фермата", нито на Арената. Преди старта на дуела стана ясно, че един от участниците води битка на „тихия фронт“. Режисьорът Станислав Дойнов от „Елбетица“ пожела да напусне „Фермата“, след като обвини актьора Петър Петров в диктатура и обсебване на решенията в отбора. Водещият Андрей Арнаудов даде 24 часа на враждуващите риалити герои да потърсят общ език и да изгладят отношенията си преди Станислав да вземе окончателното си решение дали да остане в стопанството или да го напусне завинаги.

"Правилен избор, просто мястото й не беше там. Едвам се движеше, кукла на конци". "Още от първия момент не ми хареса, с думите си накрая ме убеди, че не съм сгрешила. Отвратително поведение, абе тръгни си с достойнство какво даваш оценки за играта на другите при положение че и ти не блестиш с нищо". "Браво! Просто заради нея ми се отщя да гледам ,,Фермата"" са само част от коментарите след напускането на фолкаджийката.