Тя влезе в екстремното риалити със своята близначка Теодора. Двете бяха разделени след битка, която изпрати Веселина в племето на Изгубените, а Теодора при Амазонките. В първия елиминационен съвет Веселина беше посочена за изгонване от всичките си съотборници по свое собствено желание, тъй като не се чувства добре физически.

Във втората номинационна битка за седмицата Гладиаторите се изправиха срещу Старейшините. В частта с единоборството между представители на двете племена двубоите бяха равностойни. Гладиаторите победиха конкурентите си благодарение на последния рунд, в който спечелиха четири важни точки срещу Старейшините. Изненада поднесоха бизнес дамата Виолета и собственичката на салон за красота Моника, които играха срещу културиста Николай от Гладиаторите и го победиха. Българският Хълк понесе и втора загуба от дамите, които в трио с Момчил победиха него и командоса Гатьо.

По време на своя първи съвет, Амазонките посочиха двама номинирани за елиминационната битка в петък. Момичетата гласуваха за учителката Радосвета, която голяма част от племето определя като слабо звено в игрите. Втората номинирана беше студентката по право Виктория. Тя също беше обвинена, че се е представила незадоволително в номинационната битка и не е помагала на останалите достатъчно. В следващия епизод Старейшините ще трябва да посочат своите двама номинирани на съвет. Това ще създаде огромно напрежение между всички, а Виолета ще влезе в остър спор с досегашния си съюзник Мартин.