Доказателство за това бе изцепката й в онлайн пространството, че ще блокира бившия си годеник. "Ти си най-злобният човек, който е съществувал някога", написа фурията в събота вечер по време на моминското парти на Русата Златка. За да успокои болката от ударите на боксьора сърцеразбивач, чалга звездата отпиваше чаша след чаша от скъпото шампанско на купона.

Златка Райкова се опита всячески да повдигне настроението на своите приятелки шаферки с богата програма, но Андреа не се впечатлява. Момичетата се събраха в дома на плеймейтката, за да си чукнат първата наздравица. Темата на партито, разбира се, е в крак с тенденциите на годината - Барби. Чашите за шампанско бяха украсени с шикозен розов пух, а всички поканени бяха завити със сатенени пеньоари, също в розово.

В нощния клуб с нетърпение чакаше гостенките не коя да е, а Галена. Докато тя пее хит след хит, момичетата на сепарето удрят шот след шот. На снимките се забелязва, че Андреа не е сред тях. Вероятно Кубрат тотално е развалил кефа й и въобще не е била в настроение за парти.