Плеймейтката се погрижи за лицето си преди голямото събитие, след като преди дни увеличи обема и подчерта контура на устните си при един от най-известните лекари в Пазарджик, откъдето е родом. Церемонията ще е през уикенда, макар че двамата от доста месеци носят халките си. Пръстените дадоха повод на неинформирани медии да твърдят, че двамата са вдигнали тайна сватба, но това не отговаря на истината. В разговор с почитатели преди седмици Златка разкри, че вече са се обзавели с венчални пръстени.

"Видя ми се халка на Карен на пръста... Или е грешка", зададе въпрос почитател на Злати, а тя отвърна така: "Няма грешка, носим ги, да".

Райкова и Карен се сгодиха през октомври миналата година. Скоро след това тя обяви, че очаква второто си дете - момченце, което се роди през месец май и носи името на таткото - Карен. Красавицата има още един син от Благой Георгиев, който също носи името на баща си. За сватба със сегашния си възлюбен плеймейтката намекна още през януари. Тогава стана ясно, че двамата планират тържеството да се състои през септември.