Устатата готвачка сподели в стори в инстаграм, което вече отдавна не може да бъде видяно, че има вътрешна информация от сигурен източник. Тя сочи, че първата участничка, която спечели престилка, ще грабне и титлата най-добър кулинар. Става дума за красавицата Лора, която приготви шоколадово брауни с още две кандидат-сладкарки и успя да ги победи. Тя е програмистка, а хобито й е модата.

„Супер съм щастлива! Просто не мога да повярвам! Много се радвам, радвам се, че и този връх успях да покоря! Поне засега. Чака ме титлата“, обяви хубавицата, като спечели престилката още в първия епизод на шоуто.

Божана със сигурност има как и от кого да разбере кой е победителят, защото сезонът е заснет отдавна, за което свидетелства и прическата на един от членовете на журито – шеф Таралежков. В предаването той е с дълга коса като на жена, която връзва дори на опашка. В момента обаче готвачът е остриган почти до голо, защото дари косата си за перука на болни деца. Божана, която гледахме и в „Сървайвър“, спечели „Мастършеф“ през 2017 г. и продължава не само да готви, но и често да се показва по телевизията.

Кацарова беше с гипсиран крак през цялото лято, но въпреки това не спря да се наслаждава на слънчевия сезон и да обикаля Българското Черноморие. Победителката не сподели как се е стигнало до инцидента, но в типичния си стил обяви, че има 4 планки, 16 пирона и 2 напречни държача в крайника.