Това официално обяви чалгаджийката по повод слуховете, че изпълнителката и участникът в "Игри на волята" отново са се събрали и са интимни. Емануела категорично отрича такъв развой на отношенията им и го доказва със симпатиите си към други участници в риалити шоуто. Фолкаджийката признава, че има фаворит за победата - Виолета, която е най-голямата врагиня на Елвиса в "Игри на волята". Двамата често влизат в конфликти, карат се и всячески се опитат да изхвърлят другия от предаването.

"Фаворити са ми Румен Радев, Теодора Мудева, Момчил, Мастагарков, Краси Дунев, Моника, Цецо и най-вече Виолета, защото умее да преценява хората, а нея не я е страх да говори в очите истини", обясни Емануела. На коментар от фен, че много прилича на Виолета, Емануела отговаря: "Слава Богу!"

Чалгаджийката и Мартин преживяха бурна любовна авантюра, като на няколко пъти се събираха и разделяха. Срещнаха се дори по време на участието на чалга дивата във "ВИП брадър", но всеки път любовта им не потръгваше и разделите им ескалираха със скандали. По думи на изпълнителката отношенията им окончателно са приключили. "Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия", казва Елвиса, цитиран от "България днес".