Бившата миска винаги е твърдяла, че се харесва подстригана като момче, но зрителите бяха на друго мнение. Те непрекъснато критикуваха блондито, че изглежда като травестит с момчешката прическа. Явно това е мнението и на шефовете в Нова, защото Ромина започна да пуска коса и спря да се офъква. Скоро тя ще може се показва с коса да раменете като водеща на "Съдебен спор". Бившата панелистка на Гала се сбогува емоционално с колегите си "На кафе" в петък, а клипчето с нейни участия в делничното предаване ясно показват еволюцията на прическата й.

Щастие е да бъдеш харесван и обичан от хората, които цениш. Щастие е да се чувстваш уважаван, оценен и добре възнаграден (имам предвид с любов ❤️) на работното място. Точно така се почувствах днес..

Благодаря на целия екип на @nakafe_official ✨за всички емоции, които изпитах през тези два сезона и спирам да плача, защото съм сигурна, че ще се виждаме пак 😊❤️ * Едно от нещата, които научих от времето прекарано с колегите на панела е, че всяко нещо в живота има повече от една гледна точка 😉 ** Може би трябваше да сложа нещо по-весело за музика, защото ние искрено се забавляваме в предаването, но скорпионската ми душа копнее за малко драматизъм