На стори Александър Сано обяви, че е издържал само няколко минути в социалната мрежа и си изтри профила, като се зарече, че няма да размисли и да го върне отново. Иван и Андрей пък пуснаха анкета сред феновете дали да си напряват общ профил в Threads, но Христов предупреди, че каквото й да бъде гласуването, той е абсолютно против влизането в Threads. Андрей пък попита дали има и възрастни хора в него, мислейки го за тик-ток и след като разбра, че водещият на "Стани богат" вече има профил, се заинтересува.

Михаил Билалов засега изглежда твърд привърженик на приложението и кани в него всичките си последователи, при това с Мариан Вълев-Куката. моделката Нора Недкова първо изглеждаше зарибена по Threads, като обяви, че си е направило профил заради своите фенове, които много я молили. После обаче размисли и обяви, че всички в приложението са на хапчета. "След 10 минутки тук изводът ми е - това е джунглата. Тук е по-зле от Ибиса, а там са на хапчета“, написа блондинката в мрежата. Думите й дадоха повод на Билалов да я захапе:

„Не разбрах за какви хапчета става въпрос. Спас там ли е? Да ми звънне“. Hotnews.bg припомня, че Спас е герой от сериала "Под прикритие", чието повторение върви за кой ли път по телевизията около празниците, който се занимава с готвене на наркотици.