Тази събота (20 януари) от 16:00 ч. по bTV за пръв път в телевизионен ефир обичаната водеща ще сподели какво точно се случи с нея преди два месеца. След тежък перитонит Мира получава усложнения и изпада в кома за седем дни. „Спомням си само, че започнах да казвам „Отче наш“ и стигнах до половината“, откровено ще разкрие тя пред водещите Нели и Меги. За трудната ситуация, в която майка ѝ попада, подробно ще разкаже дъщерята на Мира Добрева – Лора Добрева, която е била неотлъчно до нея.

„Аз не бях вярваща преди този момент, но когато мама беше с опасност за живота, започнах много да се моля. Когато се събуди, беше сюрреалистично“, с огромно вълнение ще сподели Лора.

Майката на Мира – Снежана – ще сподели за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след преживяното, и ще ѝ благодари, че винаги вижда доброто и светлината, дори и в най-трудния момент. Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат Мира с песен, посветена, записана и изпята специално за нея. През сълзи Мира ще разкаже истината за отношенията си със своя съпруг: „От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен“. Баба Дора – една от любимите столетници на Мира – ще разкаже за таланта ѝ да влиза в сърцата на възрастните хора и ще ѝ благодари, че дава смисъл на живота ѝ в тези последни години.