Това обещание дава новият бригадир до водещата Мария Силвестър Калин Евтимов. Той е на 36 г. от София, но живее в Долна Диканя. Отраснал е в семейство на спортисти и е трикратен шампион по хандбал. Печелил е Купата на България, има участие на европейско и световно първенство. Работи като строител, обича традициите и историята, затова участва във „Фермата”. Женен, с една дъщеря. "Бригада Нов дом" започва от февруари по bTV.

"Участието ми във „Фермата” ми донесе много положителни емоции. Едно от нещата, които успях да спечеля в предаването, са приятелите. Радвам се че с част от фермерите като Хепи Ванче, Иван, Елена, Лили, Нина поддържаме връзка, излизаме, ходим заедно по почивки. В предаването открих добри приятели, въпреки че се познаваме отскоро", казва Калин в интервю за Woman.bg.

снимки: bTV

Той се запознава с жена си, докато играе хандбал в Кипър. "Никога не съм обмислял сериозно възможността да живея в чужбина. Три години играх хандбал в Кипър, но не мога да кажа, че бих живял там. Вкъщи си е най-добре, колкото и клиширано да звучи. Мисля, че в България стига да си работлив и да искаш да се развиваш, можеш да живееш добре", категоричен е той.

"За няколко дни разбрах, че тя е човекът за мен. След година вече бяхме женени, при нас нещата се случиха бързо. Не беше точно любов от пръв поглед, по-скоро от втори, но беше много силна и затова всичко стана бързо. Да не забравяме, че Кипър е островът на Афродита-богинята на любовта и там се случват такива магии".