Тя самата бе с ослепителна вечерна рокля и пантофи на краката си-комбинация, която надмина по ексцентричност даже Лейди Гага. Да се изуват калеврите на прага е привичка, която са практикували селяните, идващи си от тежка работа, но защо Шаркова реши да събуе гостите си, които със сигурност не са копали нива и доили овце, остана загадка. Зрителите обаче не пропуснаха смешната гледка на официално облечените участници в Черешката, които бяха принудени да вечерят по чорапи.

"Леко ми е не по уюта, домакинята да е с рокля с голи рамене и с пухчета по края,и в същото време с домашни пантофки,верно пак с пухчета", ехидничи зрителка. "Тя беше с домашни чехли , Ани беше по чорапи. Иначе е елитарно", коментира друга. "Вечерна рокля и чехли. Сетих се за филма "От нищо нещо" и се замислих дали е махнала найлона от мебелите" е любимият коментар на Hotnews.bg, защото най-точно обрисува манталитета на новобогаташите у нас, които разбира се не са гледали класиката

В луксозното жилище чистофайницата Шаркова живее с дъщеря си Теа от брака си с покойния Емил и с новата си половинка Лъчезар Петров - основател на сочената за най-голяма компания за почистване в България, който явно държи на хигиената малко повече от необходимото.