Първият е Ивайло Герасимов, който отпадна на крачка от финала през 2021 година. Самоувереният барман, който се хвалеше с успешна кариера в Лондон, бе отстранен от компютърния специалист Стефан Григоров с 5 на 16 три седмици преди големия финал за радост на Ваня, която тормозеше съвсем целенасочено. Сега Ивайло ще бъде в компанията на жена си Христина, която е гримьор, припомня Hotnews.bg. Тя е доста по-голяма от съпурга си и има внуче от 25-годишната си дъщеря.

И друг фермер влиза в предаването на Нова телевизия- зърнопроизводителят Петър Диков и неговата съпруга Галена. Той е известен от участието си във втория сезон на предаването “Фермер търси жена”. Влюбените се запознават след като Галена е предизвикана от своя приятелка да пише на Петър в социалните мрежи, а той ѝ отговаря 6 месеца по-късно.

снимки: Красена Ангелова

Ивайло Крушарски, който избяга по бели гащи от "Сървайвър" ще влезе с любимата си Ивана. Тя е на 46 години, а той на 30 години, но голямата възрастова разлика не е пречка за тяхната любов. След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, пети сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA. Романтичното риалити ще предизвика силата на любовта на 13 нови двойки. Те ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители, в преследване на голямата победата и изкушаващата награда, която може да достигне до 100 000 лв.