Денислава е най-добре класиралата се жена в сезон 5 на екстремното риалити „Игри на волята“, а също така е участвала в „Един за друг“, където отпада на крачка от финала. Станислав е победител в последния сезон на Hell’s Kitchen. Познатите за аудиторията лица влизат в нови роли, за които разказват повече пред Марина Цекова в „Събуди се“.

"Научих доста от Hell’s Kitchen и съм готов за ново начало. Официално това е първият подкаст на Hell’s Kitchen. Чувствам се горд, че ще имам възможност да го водя и се надявам да се справим блестящо“, разказва победителят. „При мен ще гостуват едни от най-интересните персонажи от звездният отбор, но също така и от синия, и червения отбор. Със сигурност ще готвим, защото няма да ги пусна лесно от Кухнята на Ада. Ще гостуват излезлите от формата", обясни Станислав, който вече може да се похвали със сериозен опит пред камера от участието в "На кафе", припомня Hotnews.bg.

Критикарите на Дени, които мислеха че тя ще влезе като участник в "Един за друг" с нов мъж, си отдъхнаха като разбраха, че и щерката на Виолета получава подкаст. „Развълнувах се когато разбрах за възможността аз да го водя. Върна ми най-хубавите спомени, а с участниците ще се потопя отново в предаването. Ще мога да го изживея отново. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме", каза Денислава.