„Ти си един от моите учители”, пък призна водещият на „120 минути”, който започва своя професионален път в „Дарик радио”, където Кънчев работи от десетилетия. Светльо дори става сценарист на играта за интелигентни хора по препоръка на тогавашния водещ и това е неговият първи досег с телевизията. Заради близостта между двамата, новото-старо лице на „Стани богат” показа снимки на единствената си дъщеря, която вече е на 15 години.

Нейната близначка почина малко след раждането. Бебета се появяват на бял свят преждевременно и едното от тях не успява да се пребори за живота си, въпреки престоя в кувьоз и усилията на лекарите. Докато преживява тази трагедия, таткото трябва да се показва по телевизията усмихнат и спокоен.

”Аз бях в ада”, повтори два пъти Кънчев и продължи без притеснение: „И то, когато съм на екран, щастлив...На много хора им се случват подобни неща(да загубят дете-б.р.), но на мен ми се случи много публично. Случи ми се на екрана, брат ми. Изгубих дете”, каза Кънчев, а Иванов стана и го прегърна. „Това ангелче е всеки ден до мен, казвам му добър ден и лека нощ. И ако имаш въпрос, кое е най-голямото богатство, то това е сестра й, която е жива и здрава. Но тя върви с най-голямата загуба в живота ми”, призна с насълзени очи водещият на „Стани богат”

Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание „Стани богат“ стартира със специален благотворителен епизод на 17 февруари от 20:00 ч. в ефира на bTV. Два пъти по-дълъг и в подкрепа на програмата “Топъл обяд“ на Българския Червен кръст, в епизода ще играят три двойки любими лица от екрана. Това са водещите на шоуто Dancing Stars Краси Радков и Алекс Раева, водещият на „Ергенът“ Наум Шопов и половинката му Теа и актьорите от сериала “Съни бийч“ - Бойко Кръстанов и Евелин Костова.