Това казва в интервю за Woman. bg Галена Великова, която отново е част от журито в танцовалния формат. "Илиана се представи много добре като състезателка в първото издание. Доколкото си спомням я критикувах много обосновано. Впоследствие, като жури, имахме много добри професионални взаимоотношения. Нормално е понякога да имаме различно мнение за участниците", обясни българката, кото от десетилетия живее в Гърция. Между нея и треньорката прехвърчаха искри в предишните сезони, а как ще се спогаждат в този, ще разберем на 20.02. За началото на шоуто от Гърция ще пристигне семейството на Великова:

"Имам две дъщери - Кейси на 10,5 години и Зои на 9 години. Ще дойдат със съпруга ми да гледат на живо старта на Dancing Stars на 20 февруари. Разбира се, че учат български език в неделно училище. Все още не ползват социални мрежи. Позволявам им достъп до дигиталния свят само в събота и неделя по час, час и половина. Опитвам се да ги ограничавам по естествен начин, запълвайки свободното им време със спорт и занимания".

"Ролята на майката е най-трудната роля в живота ни. От една страна искам да възпитам правилно децата си. От друга страна трябва да се развивам професионално. Всички майки държим изпити всеки ден в личен и в професионален план. Аз съм отказвала десетки покани за съдия на големи състезания по спортни танци, както и покани за треньор в редица държави. В последните 10 години приоритет за мен бяха децата ми, на втори план ангажиментите ми в десетте ми танцови школи в Гърция и в Кипър. За щастие имам много добри сътрудници", казва още Великова.

Тя е преподавала на третата участничка в журито-българката Франциска и поляка Томас Папкала, става ясно от интервюто. "Съдийствала съм над 15 телевизионни програми и шоута в България, Гърция, Кипър и САЩ, и всеки формат беше ново и интересно предизвикателство за мен".