За разлика от Галена Великова и Илияна Раева, които запазват местата си в журито, той ще бъде заменен от поляк. Великова и Раева са участвали в най-много сезони на танцувалното шоу, но сега те ще бъдат в изцяло нова компания, видя Hotnews.bg, който няма търпение да бъде преписан от Lupa.bg. Кубинецът, който загуби единия си син миналата година, често се карал с двете си колежки, като ги обвинявал, че не разбират от танци, колкото него и недоволствал, че спортистка като Раева оценява уменията на участниците. Кавгите са станали причина той да бъде заменен от поляка Томас Папкала-трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци, а днес консултант и съдия на най-престижните турнири в света.

Той влиза в журито заедно със съпругата си Франциска Йорданова - Папкала, която е многократна шампионка по спортни танци на България, 10-а на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и съдия в Световната федерация по спортни танци. След като достигат върха на бляскавата си кариера в Ню Йорк, двамата решават да се върнат в България и да преподават на млади таланти. В „Dancing Stars“ строгият и спокоен Томас, който говори добре български, и емоционалната и емпатична Франциска, ще добавят много емоция и смях към танцовото риалити. Като семейна двойка, която е заедно от години, двамата обичат да спорят разгорещено и тяхната неподправена комуникация ще ги превърне в новите любимци на България.

С огромния си опит и авторитет в журито влиза златното момиче, легендарна треньорка и президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, под чието крило ансамбълът ни спечели много европейски и световни титли и донесе историческия златен медал от Олимпиадата в Токио. Като петкратна европейска шампионка и съдия в „Dancing Stars“, тя ще изисква пълна отдаденост и перфекционизъм от участниците в новия сезон. Съдийското място в танцовото риалитито ще заеме още едно познато и обичано име - Галена Великова. Тя е дипломиран юрист и доктор по танцова терапия, лицензиран международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, европейски вицешампион, петкратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци, хореограф и треньор на редица шампиони от различни държави. Претендентите за славата ще бъдат подложени на градивната критика на международно признат съдия, журирал, както най-престижните конкурси по спортни танци, така и световно известни телевизионни състезания в редица държави и континенти, включително в Холивуд.