Първата изгонена от Шеф Виктор Ангелов по време на вечерната резервация беше Мисис Баба - Магдалена Динкова. Причината бяха поредица от грешки, а в черешката на тортата се превърна опитът ѝ да приготви салата в тиган. Селската кметица бе унизена, защото трябваше да премине с куфара си, който едвам пренесе през стълбите, през кухнята и ресторанта. В него нямаше място за нелепата бална рокля, с която се появи в първата вечер на предаването и тя висеше отвън, заедно с палтото с шевиците, видя Hotnews.bg.

Надпреварата за голямата награда от 100 000 лева напусна и провокативната Владимира Влахова. Актрисата във филми за възрастни разочарова шеф Ангелов с представянето си в кухнята и той я изпрати у дома в Барселона. Така отборът на жените остана с двама участници по-малко в рамките на само една вечерна резервация.

Конфликтите в червения отбор оказват влияние и на представянето на играчите в кухнята. Хоби готвачката Полина и собственичката на ресторант Чимидова влизат най-често в словесни престрелки помежду си, а напрежението между лидерката Никол, безпардонната Светла и самоуверената Камелия също ескалира. Докъде ще доведе разделението в женския отбор? Кой ще е следващият елиминиран участник? Гледайте новите епизоди на Hell's Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA..