Феновете на изпълнителката се запитаха откъде Ася, както е истинското й име, има пари за толкова скъп имот с басейн.„Уикенд” дочу, че бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е закупила къщата още преди рязкото поскъпване на имотите у нас. Тя е спестявала парите си от участия, които инвестирала в дома.На месец изпълнителката печели от хонорарите си по поне 60 000 лева чисто. Тя не харчи за дрехи, парцали, аксесоари и почивки, за тях разчита на подаръци от гаджетата си, които винаги са щедри към нея.

Години наред Алисия обитаваше апартамент в столичния кв. „Изток”, купен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов. Преди няколко години брюнетката се решила да заложи на къща. Постройката е ултрамодерна, дворът е голям, като има и басейн.Отделно Алисия е заложила на дизайнерско обзавеждане, което глътнало още почти 1 млн. лева. Изпълнителката на „Имаме ли връзка” от години пести хонорарите си, които влага в имущество. Последната връзка на изпълнителката бе с бизнесмена Мони Филипов. Двамата изкараха заедно няколко години, а през 2022-ра се разделиха. Оттогава Алисия не е показвала нова любов до себе си, но запознати твърдят, че има връзка със заможен турчин, който задоволявал капризите й.

Припомняме, че преди Филипов Алисия имаше връзки с вечните баджанаци Ники Михайлов и Валери Божинов. Тя дари Божинката със син - Валери-младши, като след раздялата взе от футболиста солидна издръжка и апартамент в столичния баровски квартал „Изток”, където живееше преди да се пренесе в къщата.