Шоуто "Пееш или лъжеш" се завръща в ефир, а негов водещ ще бъде именно комика. Другият водещ на Капките Герасим Георгиев-Геро вече има ангажимент с друго ново предаване" Скрита самоличност". По формат "Пееш или лъжеш" е с двама водещи-мъж и жена. В първия сезон на шоуто това бяха Ненчо Балабанов и Мария Игнатова, припомня Hotnews.bg. Сега обаче мястото на Ненчо, който е зает със "Сделка или не" заема Рачков, а големият въпрос е дали до него ще застане бившата му Мария.

Шоуто, което изкара само един сезон, се завръща на българския телевизионен екран след осем години. В реалитито хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или имат истински талант, си партнират с известни музикални изпълнители. Във всеки епизод участниците са оценявани от една популярна личност от музикалната сцена в България. Част от тях са забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата има специална мисия – да определи кой „пее" и кой „лъже" на сцената, а на финала очаква дует с победителя.

Игнатова имаше ангажимент към "Един за друг" и заслужи похвалите на зрители и продуценти, затова има покана да продължи да си партнира с Емо Чолаков. Продуцент на водещата обаче е Маги Халваджиян, който ще прави "Пееш или лъжеш". В името на рейтинга той може да се опита да събере бившите гаджета Мария и Митко, още повече, че новото шоу ще се излъчва през есента, а "Един за друг" отново ще започене през февруари 2024 година.