Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а извършител на деянието се оказа нейно бивше гадже. Това става ясно от самата потърпевша - Ваня Великова, известна повече като "Близалката" заради единствения си хит.

Пострадалата е удряна и ритана, като ѝ е отмъкната и дамската чанта с 3500 лв. вътре. Всичко това тя описва детайлно в пост в профила си в социалните мрежи. "Приятели, познати, фенове, днес отново бях нападната и публично унижена и изложена от бившия ми приятел Хюсен Велиев от село Ябланово, пише Марица. Той работи в "Мегастрой", същият ме рита удря и блъска пред магазин "Нивен" до денонощната аптека в Габрово и накара един скитник да ме блъска и гони и взе да ми дърпа чантата в която имах 3 500 лв. Изплаших се и викнах полиция", разказва фурията, която е известна и с пищните си форми.

Наскоро изпълнителката призна една от най-съкровенните си тайни. С болка и насълзени очи тя сподели в социалните мрежи това, което е измъчвало цял живот, а именно че е осиновена. Разбира истината още в първи клас. Лутането и неспокойството продължава до пълнолетието й, когато се среща с нейната "спасителка" - адвокатката. Въпреки, че е потомка на известен род от турски произход, тя продължава да уважава и обича осиновителите си.