След като преди няколко седмици тя най-сетне показа, че чака четвъртото си дете от Иво Карамански-син, сега получи и предложение от бъдещия татко, който е по-малък от нея със седем години. Синът на кръстника на българската мафия предложи брак в новия им дом - апартамент в София, в който двойката скоро ще заживее. Пепе твърди, че получаването на пръстен е било изненада от страна на бъдещия младоженец.

"Да" на твоето предложение. "Да" на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. "Да" на всичко, което ни предстои", написа Пепе в пост в своя инстаграм профил.

Антоанет и Иво очакват първото си общо дете през лятото. Hotnews.bg първи съобщи за връзката на Антоанет и Иво, които са заедно от три години. Пепе има три деца: две дъщерии- София и Сиена, от първия си брак с Филип от Финдландия, за който твърди, че бил наркоман. Синът Матиас е от предишната й връзка с Филип от България, известен като Филяка. Самият Иво признава, че първата му среща с Антоанет е любов от пръв поглед. По това време той е на 16, а тя – на 24. До момента, в който ще станат двойка и семейство обаче, ще минат няколко години. Колко остава до сватбата обаче двамата не разкриват.