Шуменката е една от звездните участнички в "Черешката на тортата" тази седмица. Бившата хубавица обаче шокира не с кулинарни изненади, а с промените по лицето си, от които то изглежда като нажилено от оси. Камерата съвсем съзнателно избягва да показва миската отблизо, явно интервенциите са пресни и това обяснява сериозното подпухване. Дори и него да го няма, пак ясно си личи, че Кръстева е прекалила с изглаждането на бръчките, каквито не може да има заради крехката си възраст. Тя обаче така е опънала скули и брадичка, че е отишла в крайност, която е превръща в пласмасова кукла.

Иначе Кръстева го играеше фен на натуралното и се обявяваше против силикона: ""Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година. Днес обаче лицето й категорично показва колко се е пипнала миската. Тя обаче продължава да страда от ниско самочувствие и се запозна с останалите участнички не с името си, а с титлата си, като се представи:"Аз съм Мис България".

Тя ще готви в сряда и ще покаже как пази тънка талия. Ще разкаже още, че като малка е била много срамежлива и се е криела под масата. Какви са кулинарните възможности на свенливата красавица, зрителите предстои да разберат, но едно е ясно – Мис България е отлична домакиня и от дете обича да пере в леген. За това свидетелстват поне няколко снимки от семейните архиви, които Александра Кръстева ще сподели с гостите си.