Евелин Костова, която всички гледахме като Ивон от "Съни бийч" очаква второто си дете. Красавицата вече има една дъщеря от колегата си Михаил Петров. Двамата са заедно вече 12 години, но чак в разгара на любовта си разбрали, че са роднини. Влюбените установили с изненада, че всъщност са пети братовчеди.„Ние затова решихме, че можем и да не се женим, защото така и така сме си роднини. Защо трябва да се женим?!”, коментирали са влюбените през смях.Те не се стреснали, когато разбрали, че са пети братовчеди.

Даже им се сторило любопитно като новина. Чувството за хумор, с което подходили, малко се повлияло от непрекъснатото повтаряне в медиите, че имат далечна роднинска връзка. Все пак това не влияело на щастието им. Двамата продължават да са влюбени и сплотени. В интервюта пък се хвалят един друг колко добре се справят като родители на дъщеричка, която дойде на бял свят преди четири години. 31-годишната Евелин е сред възпитаниците на Стефан Данаилов и играе в театъра на армията.

За Климентина Фърцова обаче това ще е първо дете. Тя стана известна с ролите си във "Вина", където бе Радост и "Войната на буквите", където играеше визайнтийската принцеса Мария. Чаровницата, която на 10 април отпразнува 26-ти рожден ден, показа, че чака бебе със снимка, заснета от гаджето й Огнян Спасов. Освен любител фотограф той е и музикант, изявява се като изпълнител и най-вече като майстор на китарата. Фърцова също се занимава с музика и е част и от рок група, припомня Hotnews.bg.