Той ѝ предложил непристойно предложение, а тя изпаднала в ужас.В деня на изборите Банда Банда разказа съня си и направи на пух и прах политикът от партията на промяната. Ето какво написа тя: "Тази нощ сънувах, че Асен Василев ме кани на среща на ПП, на която ми предлага мега схема за източване на пари. Аз, разбира се, винаги съм била и винаги ще остана непродажна, дори в сънищата си. Изпаднах в пълен потрес и се скарах с Асен Василев, наговорих му ужасни неща.

Праснах вратата и като излязох срещнах Емил Конрад, който имаше рожден ден. Дойде неговият брат близнак и тръгнахме за някакво парти. Това сигурно вещае нещо, не съм сигурна, че искам да зная какво“, пише Андреа с притеснение.

В мрежата я упрекнаха, че в деня на изборите си прави евтина реклама, за да привлече вниманието. Други пък смятат, че е готова да се впусне в политиката. Засега обаче ще я гледаме пак по БНТ и то пак като част от спортно събитие, припомня Hotnews.bg. След като приключи скоропостижно като водеща на "Късното шоу", което пое от Георги Любенов, брюнетката ще коментира новините около Евро 2024. Банда беше част от екипа и за световното първенство през 2022 г. , а Hotnews.bg се надява поне да не я гледаме и на Олимпиадата.