Тя категорично отрече да е била замесена в ало измами. След разбиването на поредната банда телефонни мошеници от град Левски полицията обяви, че в схемата има замесена и местна певица. Бриана е от Левски, което породи подозрения, че може да става дума за нея.

"О, не, няма такова нещо!", категорична е изпълнителката с рождено име Боряна Пантелеева и добави: "В града постоянно има хора, които се занимават с ало измами. Много често има жандармерия, разкриват се такива престъпления, но на мен това по никакъв начин не ми е работа. Не се занимавам с неща от тази сфера. Аз си гледам децата, ходя си по участия и си имам доходи. Искам да водя един спокоен и нормален живот", сигурна е певицата.Бриана отрече да е била замесена в ало измамите в град ЛевскиБриана, която преди време издаде, че неин бивш приятел тиражирал клюката, че била гадже на Слави Трифонов, не пропусна да се похвали с домашната идилия, на която се радва днес в родния Левски.

"Гледам си двете деца, съпругът ми е треньор по футбол, сега получи покана да работи в "Янтра" (Габрово)", сподели гласовитата брюнетка.Певицата припомня, че е била една от първите, които слагат точка на отношенията си с голяма музикална компания и стават самопродуциращи се изпълнители. "Тогава много колеги ме гледаха странно. Наистина е много трудно, но постепенно те разбраха, че това е правилното решение", уточни Бриана.Тя потвърди разкритието на попфолк ветеранката Рени, че бързата популярност в бранша се дължала на готовността "да даваш 50 до 70 процента на продуцентите".

"Точно така е! На мен освен това ми омръзна да ми диктуват какво, къде и кога да ходя да пея. Да бъда самостоятелна ми донесе успех и удовлетворение", убедена е изпълнителката от родния град на Георги Парцалев.

Бриана сподели пред "България Днес", че именно тя е певицата, която изпълнява химна, откриващ вече традиционните празници в града в памет на легендарния комик. "Баща ми Борис Пантелеев е авторът на музиката към песента за Парцалев. Той е професионален музикант, завършил е в Пловдив. Не познавах Парцалев, родена съм малко преди неговата смърт. Майка ми, която е самодейна певица, ми е разказвала за нашия именит съгражданин, говорила е няколко пъти с него по телефона. Текстът на песента е на разградския поет Дулинко Дулев. Когато се създава тази песен, която е нещо като неофициален химн на град Левски, родителите ми живеят в Тутракан, защото по това време са изнасяли концерти в цяла Добруджа", довери още чалга дивата.