Скандалното 21-годишно блонди от Плевен се изцепи, че е обидена на гей хората у нас. Тротинетката не посочи с какво точно са я засегнали представителите на тази общност, но източници твърдят, че Емилито се тръшкала най-вече от това, че не я възприемали като "жена лесбийка".

Наскоро любимата на културиста и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов дори заплаши, че ще съди всички, които си позволяват да я наричат "бивше момче". "Емили може и да се смята за жена, но докато не се подложи на операция за смяна на пола, това е само в нейното въображение", коментират гей активисти.Те подчертават, че никой не принуждава Тротинетката да ляга под ножа, а че това било нейно декларирано публично желание още преди повече от година. Засега обаче трансмомичето остава с намеренията си да се превърне в "биологична жена" в клиника в Белград.

Преди време избраницата на ексатлета обяви, че гей жена на над средна възраст, която си е сменила пола, й дала 10 000 евро за интервенцията. "И дори не поиска да й връщам", обяви тогава Емили.Бившето момче, което се пресели преди година и половина и заживя с Рангелов в апартамента му в морската столица, обаче спестява факта, че конфликтът му с гей общността у нас бе предизвикан и от "неприличното държане на Емили" в единствения столичен бар за лесбийки, пише България днес. По време на купон в заведението Тротинетката се разголила и се отдала на "мръсни танци" със свои приятелки. Това възмутило присъстващите момичета и се стигнало до извеждането й от бара с последвала забрана да си подава изобщо носа там, която още не била вдигната, научи вестникът.