От далечните Филипини, където снима новото приключенско риалити, актьорът гневно отрече инсинуациите, които си измисли малко известен сайт. Hotnews.bg вече писа, че същият сайт обави Кобрата за участник в "Островът на 100-те гривни", докато той бе на публично събитие в центъра на София. Същият сайт и друг път е публикувал заблуждаваща информация, като че синоптичката Лора Георгиева чака второ дете или бившата на Димитър Рачков Анита е пред развод

Сега лъжата "съобщаваше", че Сано и бившата гимнастичка Нели не живеят заедно от няколко месеца. Всеки, който е гледал интервюто на актьора пред "120 минути" малко преди да отпътува за Филипините, веднага би разбрал, че става дума за абсолютна глупост. Както Hotnews.bg тогава писа, Сано говори с голямо умиление за бъдещия член на семейството-дъщеричката на Иво Карамски-син, на който той гледа като на свое дете.

Актьорът приема с широка усмивка предстоящото събитие, което ще го направи дядо и не спира да се шегува с новия си статут. Бракът на Нели и Александър е един от най-стабилните и хармонични в артистичните среди, въпреки че нежната половинка е по-голяма от съпруга си. Ето какво написа Сано от други край на света по повод лъжата:

"Неуважаеми, свръх лайняни медии, не се напъвайте. Отдавна е ясно, че по-жалки и импотентни лайна от вас няма. Любовта ми е там, където е била и ще бъде-при Нели. А онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова е за вас, в най-големия му размер".