Това каза ден след рождения си ден големият победител в Капките Владимир Зомбори, който вчера стана на 36 години. В родния си град Пловдив той завършва Професионална гимназия за сценични и екранни изкуства със специалност "Сценография“. След това решава да кандидадтства в НАТФИЗ "Кръстю Сарафов“ със специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър“ и е приет в класа на професор д-р Атанас Атанасов.

Освен на сцената на театъра, Зомбори играе в няколко филми и сериали, като национална слава му донесе "Вина". Още докато зрителите го гледаха в поредицата на БНТ, той влезе в "Като две капки вода" и спечели сърцата на всички. Участва два пъти в кулинарното риалити "Черешката на тортата“, а от есента ще го гледаме като водещ е и на 11-я сезон на музикалното риалити "Гласът на България“. Нито той, нито половинката му Весела издадоха как са отбелязали празника.

"Изпращам една много силна година за мен! Благодарен съм за всичко, което се случи и щастливо гледам към задаващото се. Хубаво е да си заобиколен от хора, които те обичат и ценят, защото това окрилява душата!Сега нека да е здраве, а за другото ще се преборим!", пожела си Зомбори.

С Весела Бабинова имат една дъщеря на име Йоана, която е на 4 години. "Един Мъж днес става по-голям с една година🎉🍾🥳Иска ми се само да e щастлив и здрав! Владо Зомбори, който беше моя опора и скъп приятел толкова време преди да ми светне, че отвсякъде си е husband material и трябва да изясним някои неща", пошегува се половинката на Зомбори.