Така в най-гледаното време гледахме отново скандалите на Кулагин и танците на водещите на музикалното риалити Мария Игнатова и Алекс Раева. Спортът обаче бе забравен и това накара бившият водещ на медията Крум Савов, който избухна в социалните мрежи:

"От вчера по повод 30-годишнината на Нова, се чудя аз бил ли съм част от телевизията, или не съм? Нещо Спортен свят, първа емисия спорт в "Календар", филми от мачове в чужбина, 1000 ефира за 15 години от старта през 1994 до 2009 г... няма дума. Думичка.Крум Савов не съществува. Не. Карай да върви.

Светла им памет на Милен Цветков, Силва Зурлева и младия Добри,обесил се в тоалетната на медията! На останалите наведени и завладени - бъдете здрави, някои ще останем да стърчим невидими..." Hotnews.bg припомня, че през 2009 година Савов бе уволнен от Нова, след като предаването му "Спортен свят" бе свалено от телевизията, но не намери място в "Диема". Тогава той обясни, че махането на предаването не било обосновано. Савов бе кадър на Нова цели 14 години.

"Казаха, че поради новия профил, който искат да придадат на Нова телевизия – женски, спокоен, лежерен, безконфликтен, първо като тип аудитория и таргет група, той не съответства, защото приемат, че се гледа повече от мъже. Въпреки че всякакви изследвания, рейтингови и други подобни, не показват точно това, а му е разнопосочна и разнородна аудиторията. И второ, че в този час в уикенда, с тази продължителност, просто не стои добре на фона на останалите. Първо прецениха, че за Нова телевизия новата политика не съвпада с присъствието му. А след това пък, допълнително, след като имаше идеи да бъде в Диема решиха, че като че ли и там няма да му намерят място, за мен вече това беше достатъчен показател, че няма какво вече да правим заедно оттук нататък", обясни след раздялата Савов.