Певицата „скочи“ срещу хейтърите и ги обвини в двойни стандарти, балкански и закостенели разбирания.Повод за изказването ѝ станаха неприятните коментари в онлайн пространството относно провокативните ѝ визии, представени в новия ѝ видеоклип. Във видеото фолк звездата залага на сексапил и фриволност, което не се понрави на част от феновете. Заради тези реакции и груби коментари по неин адрес, тя излезе с пост в социалните мрежи, в който заклейми всички, които се опитват да я „линчуват“ за това, че се стреми да бъде различна.

“Що за разбирания и капризи има българският потребител?! Когато изпълнител от всяка друга страна се разголи, е “артистично“, но когато някой от тук се опита да направи нещо различно, веднага е обиждан и оплют. Става циничен и вулгарен. С цялото ми уважение, но това са най-двойните стандарти, които съм срещала някога. Плюс това голотата е на мода! Стига с тези балкански, закостенели разбирания… Винаги се опитвам да покажа на хората нещо различно и всеки път съм линчувана за това… Е, не ви разбирам”, пише Диона.

“Много си права за това, злато. Аз ти казвам ти какво ли не правиш за клиповете си само и само да се хареса, а те пак недоволни. Гледаш винаги да си различна да и поднасяш винаги нещо добро и свежо, но уви. Няма угодия. И напълно гола и облечена винаги ще има недоволни. Не знам какво трябва да направиш за да се харесаш на всички и да бъдат доволни. За мен твоите клипове и визии са на световно ниво и е така. Но това си е лично мое мнение за съжаление. Пък ти не им обръщай внимание и прави това на теб което ти харесва. Има хора които оценяваме това което правиш и нас винаги ще ни имаш” – пише неин почитател.“Голотата не е нещо “различно”, а най-баналното нещо на света…, което може да направи един “артист” от женски пол. Стига се разголва, ами показвай по-често мозък в тая глава…”, пише друг потребител.